Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819


Klíma házhozszállítás és beszerelés szakértelemmel, kedvező áron.

Klímaszerelés az egész ország területén!

Klímaszerelés az egész ország területén

A klímaszerelés díja (3 fm-en belül): 30.000 Ft + Áfa, azaz bruttó: 38.100 Ft

 

3 fm után 3500Ft + Áfa/fm (Bruttó: 4.445 Ft)


A klímaszerelés ára a következőket tartalmazza:

 • Kül- és beltéri klíma egységek felszerelése
 • Födém, illetve faláttörések
 • Rézcsőhálózat kiépítése 3fm-ig/ 3fm után 3500Ft+Áfa/m
 • Rézcsőhálózat szigetelése
 • Vezérlőkábel kiépítése beltéri-kültéri egység között
 • Kondenzvíz hálózat kiépítése
 • Klíma készülék üzembe helyezése, dokumentálása

Klímaszerelés

Profi klímaszerelés akciós áronA klíma napjainkban már nem tartozik a luxuscikkek közé, árfekvését tekintve elérhetővé vált mindenki számára. Légkondícionáló berendezéseket régi és új építésű házakba, lakásokba egyaránt be lehet építeni.

Miért szükséges a klímaszerelés?

Klíma (légkondícionáló, légkondi) berendezések működése közben a levegő nedvességtartalmából kiváló vizet össze kell gyűjteni valamibe vagy el kell vezetni. Ebből (is) adódóan a klímaszerelés során vannak olyan mozzanatok, amelyek komolyabb szaktudást és nagyfokú odafigyelést igényelnek.


Klímaszerelés split klíma esetén

A split klíma esetében a hőelvonó és a hűtőkompresszor egymástól külön van, így a zajos rész a helyiségen kívül helyezhető el. A klímaszerelés során a beltéri egységet úgy kell elhelyezni, hogy a helyiségben megfelelő legyen a légkeringés, a befúvott hideg levegő azonban ne irányuljon közvetlenül a bent tartózkodókra.

Kültéri klímaszerelés Klímaszerelés egyedi megoldások

(Kültéri egység oldalfalra szerelve)              (Kültéri egység lapostetőre telepítve)

Klímaszerelés készülékek szerint

Multi split készülékeknél a klímaszerelés ára beltéri egységenként értendő!

Klímaszerelés oldalfali split, multi split készülékek esetén, 3,5 KW hűtőteljesítményig
fix sebességes /on/off/ vagy inverteres berendezésekre egyaránt, hűtőkörönként (hűtőkör = 1 beltéri és 1 kültéri egység közötti csőkapcsolat)
3 fm-ig: 30.000,-Ft+ÁFA
ami tartalmazza az összes anyagköltséget (6 mm és 10 mm / vagy 12 mm szigetelt vegytiszta klímatechnikai vörösrézcsövet, elektromos kábeleket, kondenzvíz elvezetést, a fal átfúrását, valamint két szakember ~6 órás munkáját.)

Klímaszerelés oldalfali split, multi split készülékekre 4,2-5,1 KW hűtőteljesítményig
fix sebességes /on/off/ vagy inverteres berendezésekre egyaránt, hűtőkörönként (hűtőkör = 1 beltéri és 1 kültéri egység közötti csőkapcsolat)
3 fm-ig: 36.000,-Ft+ÁFA
ami a tartalmazza az összes anyagköltséget (6 mm és 12 mm szigetelt vegytiszta klímatechnikai vörösrézcsövet, elektromos kábeleket, kondenzvíz elvezetést, fal átfúrását, valamint két szakember ~6 órás munkáját.)

Klímaszerelés oldalfali split, multisplit készülékekre 5,1-10 KW hűtőteljesítményig
fix sebességes /on/off/ vagy inverteres berendezésekre egyaránt, hűtőkörönként (hűtőkör = 1 beltéri és 1 kültéri egység közötti csőkapcsolat)
3 fm-ig: 45.000,-Ft+ÁFA
ami tartalmazza az összes anyagköltséget (6 mm vagy 10 mm/ és 16 mm) szigetelt vegytiszta klímatechnikai vörösrézcsövet, elektromos kábeleket, kondenzvíz elvezetést, a fal átfúrását, valamint két szakember ~6 órás munkáját.)

Klímaszerelés parapet - mennyezeti split, multisplit készülékekre 3,5-10,0 KW hűtőteljesítményig
fix sebességes /on/off/ vagy inverteres berendezésekre egyaránt, hűtőkörönként (hűtőkör = 1 beltéri és 1 kültéri egység közötti csőkapcsolat)
3 fm-ig: 49.000,-Ft+ÁFA
ami tartalmazza az összes anyagköltséget (6 mm vagy 10 mm / és 12 mm vagy 16 mm) szigetelt vegytiszta klímatechnikai vörösrézcsövet, elektromos kábeleket, kondenzvíz elvezetést, egy téglafal átfúrását, valamint két szakember ~6 órás munkáját.)

Klímaszerelés kazettás-álmennyezeti split, multi split készülékekre 3,5-5,0KW hűtőteljesítményig
fix sebességes /on/off/ vagy inverteres berendezésekre egyaránt, hűtőkörönként (hűtőkör = 1 beltéri és 1 kültéri egység közötti csőkapcsolat)
3 fm-ig: 50.000,-Ft+ÁFA
ami a konzol kivételével tartalmazza az összes anyagköltséget (6 mm és 12 mm vagy 16mm) szigetelt vegytiszta klímatechnikai vörösrézcsövet, elektromos kábeleket, kondenzvíz elvezetést, a fal átfúrását, valamint két szakember ~6 órás munkáját.)

Klímaszerelés kazettás-álmennyezeti split multi split 5,1-10KW hűtőteljesítményig
fix sebességes /on/off/ vagy inverteres berendezésekre egyaránt, hűtőkörönként (hűtőkör = 1 beltéri és 1 kültéri egység közötti csőkapcsolat)
3 fm-ig: 55.000,-Ft+ÁFA
ami a konzol kivételével tartalmazza az összes anyagköltséget (6 mm vagy 10 mm és 12 mm vagy 16 mm) szigetelt vegytiszta klímatechnikai vörösrézcsövet, elektromos kábeleket, kondenzvíz elvezetést, a fal átfúrását, valamint két szakember ~6 órás munkáját.)

További klímaszerelési díjakat légcsatornázható és ipari hűtőberendezések esetében egyedi ajánlat alapján adunk!

A klímaszerelés lépései

Szakembereink jelentős tapasztalattal rendelkeznek a klímaszerelés és egyéb légtechnikai megoldások terén. A komfort klímaberendezések telepítésekor fontos szempont az esztétikus és a tulajdonosok számára leginkább elfogadható elhelyezés, valamint a szükséges technológiai lépések betartása (ami környezetvédelmi szempontból is fontos!)

A klímaszerelés megkezdése előtt szakemberünk megnézi az épületet és a helyiséget, amelybe a klímát szereltetni kívánja az ügyfél. A helyszíni adottságok ismeretében pontos árajánlatot ad a klíma telepítésére vonatkozóan.

Munkatársunktól tanácsokat kaphat a készülék optimális elhelyezéséről, valamint megbeszélhetik a technikailag és esztétikailag legjobb megoldást.

A klímaszerelési díjakat befolyásoló tényezők:

 • Tetőre történő kültéri egység szerelés lehetősége vagy igénye
 • Extrém hűtőkör (cső) nyomvonalvezetések
 • A telepítendő berendezések száma
 • 2. emelet szintmagasság feletti szerelés
 • Különleges helyen elhelyezett kültéri egység (pl. alpintechnikával megközelíthető helyen vagy kosaras munkagépről vagy állványzatról.
 • Egyedi feladatok

A klímaszerelés munkafolyamata

 • Kiszállás
 • Kültéri és beltéri klíma egységek helyének kijelölése (a felméréskor megállapodottak szerint!)
 • Bútorok elpakolása, letakarása
 • Falátfúrás
 • Kábelcsatornázás (ha szükséges)
 • Beltéri egység felszerelése
 • Villamos tápvezeték bekötése
 • Kondenzvíz elvezetés kiépítése
 • Kültéri egység felszerelése
 • Kültéri/beltéri egységek összekötése
 • Nyomáspróba
 • Csővezeték vákuumozás
 • Szükség esetén hűtőközeg rátöltés
 • Fúrás javítása
 • Takarítás, bútorok visszapakolása
 • Rendrakás, oktatás, tanácsadás

A klímaszerelést a HKVSZ (Hűtő és Klíma Vállalkozások Szövetsége) által kiadott zöldkártya (klímaszerelő igazolvány) birtokában szakembereink végzik. A felszerelt készülékekről minden esetben beüzemelési jegyzőkönyvet készítenek és regisztrálják a gyártók felé is.

Ha tőlünk vásárolná klíma készülékét, de nem cégünkkel szereltetné fel: a klímaszerelésre jogosult bármely, érvényes zöldkártyás klímaszerelő igazolvánnyal rendelkező klímatechnika szakember is.

Amennyiben klímaszereléssel, telepítéssel kapcsolatos kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

Klímaszerelés ablakklíma esetén

Ablakklímánál is gondoskodni kell a kondenzvíz kivezetéséről, továbbá azzal is számolni kell, hogy a készülék elvesz az ablakból és így kevesebb fényt kap a szoba. A mobil klímához hasonlóan ez is zajosabb az átlagnál.


Klímaszerelés mobil klíma esetén

Klímaszerelés mobil légkondícionáló esetében: ilyenkor is gondoskodni kell a levegő kivezetéséről, valamint nem árt okosan megválasztani a készülék helyét, mivel a kompresszor egység elég hangos működés közben.

Midea mobil klímaszerelés


Split klímaszerelés,Mobil klíma, Ablak klímaszerelés, Légkondi Fisher klímaszerelés, Fujitsu klímaszerelés, LG klímaszerelés, Panasonic klimaszerelés, Midea klímaszerelés, Samsung klímaszerelés, Daikin klimaszerelés, Toshiba klimaszerelés, Fisher Oldalfali Split klíma , Fisher Oldalfali Inverteres Split klíma, Fisher Kazettás Split klíma, Fisher Légcsatornázható Split klíma, Fisher Multi Rendszer Fujitsu Oldalfali , Fujitsu Oldalfali Inverteres split, Fujitsu Oldalfali Plazmás  Fujitsu Kazettás , Fujitsu Mennyezeti és Parapet , Fujitsu Légcsatornázható Split Klíma, Fujitsu Multi Split, LG Oldalfali Split klímaLG Oldalfali inverteres klímaLG Art CoolLG Kazettás Split klímaLG Multi Split, Panasonic Oldalfali Split klíma, Panasonic Oldalfali  inverteres split klíma, Midea Oldalfali Split klíma, Midea Multi Split klíma, Midea Mobil Klíma, Midea Ablakklíma , Samsung Oldalfali Split Klíma, Samsung Oldalfali Inverteres Split Klíma, Samsung Kazettás Split Klíma, Samsung Légcsatornázható , Samsung Parapet/Mennyezeti Split Klíma,  Samsung Multi Split Klíma

Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819