Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819


   
       

Toshiba Inverteres Oldalfali Split Klíma

Toshiba Parapet/ Mennyezeti Split Klíma

Toshiba Multi Split KlímaA tökéletes TOSHIBA design előnyei a széleskörű alkalmazhatóságból, az alacsony zajszintből, a jobb levegőminőségből és a teljes körű kényeztetésből erednek. Ezt a kényelmet az igen pontos hőmérsékletszabályozás garantálja, amely mindenekelőtt az inverter technológia alkalmazásának köszönhető. Az inverter technológiával gyorsan elérhető a beállított hőmérséklet, majd az hőmérséklet ingadozás nélkül tartható.

Otthoni környezetben a kényelem sokkal többet jelent a hőmérséklet egyszerű szabályozásánál. Éppen ezért a TOSHIBA klímaberendezések az egész család számára kiváló befektetést jelentenek a jobb közérzet biztosítására. A TOSHIBA kutatásainak egyik központi kérdése a kisebb teljesítményű készülékek esetében is a levegőben található szennyeződések eltávolítása. A fejlesztésekhez főleg természetes anyagokat, a tisztító és fertőtlenítő hatás elérésére növényi kivonatokat használnak.


 

Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a  klímaszerelés -t végző rendelkezik a szükséges engedélyekkel!