Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819


                                           
       
                                                                                                   
      
LG Oldalfali Inverteres Split klíma

LG Multi Split Rendszer

LG Katalógus

LG klíma berendezések

Az LG légkondicionálók kiváló minőségét az egész világon elismerik.Japán tekintélyeshűtés-és,klímatechnikai,szakfolyóirata,aJARN(JapaAir Conditioning, Heating & RefrigerationNews)ismertette, hogy az LG Electronics 2000-ben 4,9 millió készüléket értékesített, így ezzel akkor megszerezte az első helyet. Amikor a cég 2004-ben 10 millió darabot állított elő – ami első a maga nemében – az azt jelentette, hogy az értékesített klímaberendezések területén ötödik egymást követő évben őrizte meg vezető helyét.

Ez a mérföldkövet jelentő eredmény többek között a folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységnek, a termelés kiterjesztésének és a 6σ kampánynak (6 szigma minőségbiztosító rendszer) köszönhető. Az LG Electronics elkötelezett arra, hogy fejlett technológiája és a kutatás-fejlesztés területén elért eredményei alapján a klímatechnika területén megtartsa piacvezető helyét.


 Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a  klímaszerelés -t végző cég rendelkezik a szükséges engedélyekkel!