Komfort Klíma Kft 2030 Érd, Alsóerdősor 45
Telefon: 06-30-265-31-31 Fax 0623-361-819

                                                          
                                                                                            
                          
        
        Fujitsu Oldalfali Inverteres Split Klíma


        Fujitsu Kazettás Split Klíma


        Fujitsu Mennyezeti és Parapet Split Klíma
    

        Fujitsu Légcsatornás Split Klíma

        Fujitsu Multi Split Klíma

     Könnyen szerelhető és kezelhető oldalfali típusok a nagyobb kényelemért, ez jellemzi a Fujitsu 2007-es készülékeit. A modern kialakítású készülékek, amelyek ideális megoldást jelentenek minden helyiségben.

Az egyedülálló technológiai újításoknak köszönhetően kimagaslóan jó energia hatékonyság.
A FUJITSU GENERAL légkondicionáló berendezések tökéletes választást jelentenek mindenki számára. A  Fuji General klímaberendezések magas minőséget és komfortot jelentenek a világ 110 országában. Széles palettája minden igényt kielégít a legkisebb oldalfali rendszerektől a legnagyobb VRF (airstage) rendszerekig. Az inverteres klímaberendezések a mindennapi életet sokkal komfortosabbá varázsolják. az új DC inverteres rendszerek segítségével nagyobb teljesítményre és jobb hatékonyságra törekszünk.  Az első cég volt az európai piacon, aki bevezette a környezetkímélő R410A hűtőközeget. Ezen felül készülékeinket különböző speciális szűrőkkel láttuk el, melyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez,a kellemes környezet kialakításához. a siker nem csupán a kutatás és fejlesztésre fordított befektetéseknek,a szigorú japán gyártási folyamatoknak, és a berendezések kialakításának köszönhető: forgalmazóink magas színvonalú szaktanácsadást, szerelést és szervizelést nyújtanak Önnek. a FUJITSU GENERAL klímaberendezésekkel Ön csúcsminőségű, hosszú élettartamú készüléket választ.

Energia megtakarítás az automata szűrőtisztító rendszerrel.

Ez a funkció megakadályozza a szűrő eltömődését,ezzel egyenletes légáramlást biztosít,és akár évi 25% energia megtakarítást eredményezhet.                                                    Fontos tudnivalók!

Bármilyen klímaberendezés jótállása kizárólag akkor érvényesíthető, amennyiben a  klímaszerelés -t végző  rendelkezik a szükséges engedélyekkel!